۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۰

صید کیلکا ماهیان دریای خزر به  ۲۰ هزار و ۹۹۲ تُن رسید

مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران، گفت: بر اساس آخرین آمار ارائه شده، میزان صید کیلکا ماهیان دریای خزر توسط ۷۰ فروند شناور کیلکاگیر به ۲۰ هزار و ۹۹۲ تُن رسید که این آمار در مقایسه با صید سال گذشته در مدت مشابه افزایش ۳ درصدی صید را نشان می‌دهد.
کد خبر: ۱۰۲۶۸۵

صید کیلکا ماهیان دریای خزر به  ۲۰ هزار و ۹۹۲ تُن رسید

 

رضا عباسپور نادری در گفت‌و‌گو با خبرنگار مانا با اشاره به اینکه صید کیلکا ماهیان دریای خزر از ابتدای تیر ماه سال گذشته آغاز شده است، گفت: بر اساس آخرین آمار ارائه شده، میزان صید کیلکا ماهیان دریای خزر ۲۰ هزار و ۹۹۲ تُن رسیده است.

مدیر‌کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه در مدت مشابه سال گذشته میزان صید ۲۰ هزار و ۳۶۰ تُن کیلکا ماهی به ثبت رسیده بود، اظهار داشت: صید امسال تا کنون با افزایش ۳ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته همراه است.

عباسپور نادری، سرانه صید هر شناور را امسال ۲۹۸ تُن اعلام و تصریح کرد: سال گذشته در مدت مشابه این سرانه ۲۷۹ تُن برای هر شناور بود که در نتیجه امسال با افزایش ۷ درصدی همراه هستیم.

وی با اشاره به اینکه مجموع شب‌های دریاروی امسال نسبت به سال گذشته ۲ درصد رشد داشته است، گفت: امسال ۸ هزار و ۲۲۴ شب دریاروی داشته‌ایم در حالی‌که سال گذشته در همین مدت ۸ هزار و ۹۸  شب دریاروی به ثبت رسیده بود.

این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه امسال ۴۳ فروند شناور کیلکاگیر به صید این گونه ماهی در آب‌های استان مازندران اشتغال دارند، عنوان کرد: از مجموع صید اعلام شده ۱۷ هزار و ۳۲۵ تن به صیادان این استان تعلق دارد که با رشد ۵ درصدی نسبت به سال ماقبل آن همراه است.

وی همچنین تعداد شناور‌های کیلکاگیر فعال در استان گیلان را طی سال ۱۴۰۳، ۲۷  فروند اعلام کرد و افزود: میزان صید کیلکای استان گیلان امسال با کاهش ۶ درصدی به ۳ هزار و ۶۶۷ تن  رسیده است.

مدیر‌کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران، تاکید کرد: کیلکا ماهیان از آبزیان ارزشمند دریای خزر هستند که با استفاده از روش صید تور‌های قیفی شکل توسط لنج‌های صیادی کیلکا‌گیر برداشت می‌شوند.

دکتر نادری تاکید کرد: ارزش غذایی و پروتئینی بالا در کیلکا ماهیان می‌تواند پتانسیل مناسبی برای مصرف انسانی و ایفای نقش بیشتر در تغذیه روزمره مردم باشد تا هم نیاز به پروتئین سفید را مرتفع نموده و هم به دلیل فروش با قیمت بهتر، تأمین منافع جامعه صیادی زحمتکش و پر تلاش را به صورت مناسب‌تری انجام دهد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار